Frequently Asked Questions

Voordat je shopt iets te weten komen? Check of je antwoord in onze Veelgestelde Vragen staat. Zo niet, stel dan je vraag via het contactformulier op deze pagina.

Onze ingrediënten zijn natuurlijk, biologisch of plantaardig. Om het product een "shelf life" te geven dienen wij wel conserveringsmiddel toe. Deze is zorgvuldig geselecteerd op de bovenstaande kenmerken. Daarnaast bevatten onze producten ook parfum olie. Maar ingrediënten die schadelijk zijn voor huid, haar of natuur verwerken wij niet in onze formules.

Zeker! Onze producten zijn uitvoerig getest op een groep vrijwilligers, wij testen onze producten niet op dieren.

Op het label van elk product staat een houdbaarheidsindicatie. Na opening hebben de producten een shelf life van 12 maanden.

Onze producten worden wekelijks, volgens de richtlijnen, door ons met de hand geproduceerd.

Onze producten zijn zeer zeker geschikt voor kinderen, wij adviseren wel om mogelijk oogcontact zoveel mogelijk te vermijden.

Bijna al onze producten zijn Vegan en verdienen met pluim deze label, behalve onze Moisturizing Shampoo want deze bevat honing. Verder zijn onze producten vrij van dierlijke ingrediënten.

Bij elke eerste bestelling ontvang je een “How To Use” manual. Hierin staat beschreven hoe je de producten aanbrengt en met welke producten je kunt op volgen.

Onze Clarifying Shampoo is geschikt voor alle haartypes en reinigt squeaky clean. We raden aan deze grondige vet- en vuilverwijderaar één tot maximaal twee keer per maand te gebruiken.
Onze Moisturizing Shampoo is ontworpen voor kroeshaar en krullend haar en is geschikt voor regulier gebruik. Deze shampoo reinigt hoofdhuid & haar zonder je natuurlijke oliën te strippen.

Sure thing! Onze producten zijn geschikt voor alle haartypes met verschillende haareigenschappen. Behoefte aan persoonlijk advies? Chat met ons op onze socials of mail naar hello@goodhair.nl

Onze Curling Cream is er ook voor de Europese wave en krul! Wij adviseren om de hoeveelheid van een erwtje aan te houden per styling sessie en te stijlen naar wens.

Wij adviseren altijd de producten op "zichzelfstaand" te gebruiken om onze formules en jouw resultaat te waarborgen. Mixing-and-matching met andere producten kunnen andere resultaten opleveren maar natuurlijk kunnen we je niet tegenhouden!

We proberen je bestelling altijd binnen 24-42 uur te verwerken en te versturen. Daarna is de postvervoerder verantwoordelijk voor het verzendtermijn. Postvervoerders leveren doorgaans binnen 1-3 werkdagen.

Wij doen zeker aan World Wide Shipping maar wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke invoer kosten, dit valt buiten ons bereik.

Gezellig dat je gaat buurten! Check onze verkooplocaties in het menu bij "Verkooplocaties".

Ja hoor, dat kan! Stuur een verzoek naar hello@goodhair.nl met daarin je allergieën of je wensen voor aanpassingen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijke opties van een costumized product te bespreken.

Wij verwerken alle gegevens in ons klantenbestand, wij delen nooit gegevens met derden. Good Hair NL verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
▪ Om goederen en diensten bij je af te leveren;
▪ De afhandeling van jouw betaling;
▪ Om je te informeren over diensten en producten;
▪ Als daar een wettelijke verplichting voor bestaat, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte;
▪ Om onze nieuwsbrief te verzenden.
Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens vind je in onze Privacy Policy, te vinden via deze link: https://goodhair.nl/policies/privacy-policy

Super leuk van je om ze cadeau te geven! Wij pakken onze producten altijd in als een cadeautje met een leuk kaartje, laat ons even weten wat je erop wilt!

Stel ons jouw vraag